Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

WhatsApp Image 2018-03-12 at 13.47.45.jpeg

Bilge BIYIKÇI ÖGE

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1976 yılında Giresun Alucra’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Alucra’da tamamladı.19 Mayıs Üniversitesi Ekonomi ve Açıköğretim İşletme Lisansını bitirdi.2013-2015 yıllarında Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İşletme Yöneticiliği tezli yüksek lisans okudu. Samsun Terme Devlet Hastanesinde, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Başhemşire Yardımcısı, Espiye Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı. Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesinde 2015 yılından bu yana Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.