PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMI PERSONELİNİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SINAVI SONUÇLARINA AİT KESİN LİSTE

Güncelleme Tarihi: 30/03/2018

PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMI PERSONELİNİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI İLANI

Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçiş Sözlü Sınavı Sonuçları Ek-1 geçici listede yer almaktadır.

Sinavda başarılı olamayan adaylar, sözlü sınav sonuçlarını ilişkin itirazlarını 23-26 Mart 2018 tarihleri arasında yazılı olarak ilgili sınav kurulu veya kurullarına verecektir.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar sınav kurulu veya kurullarınca dikkate alınmayacaktır.

Süresi içerisinde yapılan itirazlar, sınav kurulunca 27-28 Mart 2018 tarihleri arasında değerlendirilerek karar bağlanacak ve kesin sonuç listesi 29 Mart 2018 tarihinde kurumumuz http://giresunghh.saglik.gov.tr/ Internet sayfasında yayınlacaktır.

Sınava girip BAŞARILI olan adayların arşiv araştırmaları Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halen yürütülmektedir. Arşiv araştırma sonucu olumsuz çıkan ve yanlış beyanda bulunan başvuru sahipleri, öngörülen şartları taşımaya devam etmediğinden sürekli işçi kadrolarına geçiş süreci aşamalarında tespiti halinde tekrar elenecektir.

20427,isim-listesixlsx (1).xlsx