Hastanemizde 2018 Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi Başarıyla Gerçekleşmiştir.

Güncelleme Tarihi: 19/10/2018

2018-10-19 at 12.10.17.jpeg

Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik” kapsamında hastanemizde 2018 Kalite Değerlendirmesi yapılmıştır. Emeği geçen tüm personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yönetimi