Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Güncelleme Tarihi: 13/09/2017

Mustafa APAYDIN

İdari ve Mali İşler Müdürü

1978 Yılında Giresun’un  Dereli ilçesinin Çalca Köyünde doğdu.. ilk ve ortaokulu Çalca da tamamladıktan sonra 1997 yılında Dereli Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında  mezun olarak tamamladı. 2006 yılında Anadolu Ün. Açıköğretim fakültesi Laboratuar ve Veteriner Sağlık Ön lisans bölümünü bitirdi. 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında Yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Anadolu Ün. Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları işletmeciliği Ön lisans bölümünü bitirdi.

Memuriyet hayatına 2002 yılında Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Sağlık Memuru olarak başladı. 2007-2012 yıllarında  aynı hastanede müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2012 -2014 yıllarında  Prof Dr. İlhan ÖZDEMİR Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı. 2015 yılından itibaren hastanemizde idari Mali İşlerMüdür Yardımcısı olarak görev aldı ve 01/07/2017 tarihinden itibaren de İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.