İdari ve Mali İşler Müdürü

WhatsApp Image 2018-01-10 at 10.01.13.jpeg

Cezmi ÖZTÜRK
                                                                                          İdari ve Mali İşler Müdürü

1963 tarihinde Giresunda doğdu. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. 1988 yılında Giresun 1.Nolu Merkez Sağlık Ocağında Sağlık Memuru(Çevre Sağlık Tek.) olarak göreve başladı. 20 yıl sağlık ocağında görev yaptıktan sonra 2008 yılında Dr.Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görevini yerine getirirken 6 ay sonra aynı hastanede Hastane Müdürü olarak atandı. 2012 yılında Sağlık Müdürlüğüne Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü olarak görevine devam etti. 2017 yılında tekrar Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesine Hastane Müdürü olarak atandı ve görevine devam etmektedir.