T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi

14 Mart Tıp Bayramı

Güncelleme Tarihi: 31/05/2019

İnsanın sahip olduğu en büyük güç şüphesiz, sağlıktır. Sağlığın en büyük güç olduğu bir durumda o güce kavuşmamıza vesile olan sağlık çalışanlarımız evrensel ve vazgeçilmezdir. Bugün "şifa vesilesi ellere vefa" göstermenin, geçmişi yâd ederek, geleceğe sağlıklı bir neslin kazandırılması kararlılığını gösteren sağlık çalışanlarımızın bayramıdır. Bu vesileyle, “duyarlılığı ve akıllılığı” sayesinde el birliği içinde hastalarla olan ilişkilerinde insaf ve irfan damarını daima açık tutan tüm sağlık çalışanlarının her birisine verdikleri katkılardan dolayı sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunar, 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.

Dr. Derya AL
                                                                                                                                                                                             Başhekim V.